How To Tell A Person By The Bag? / Spune-mi ce geanta ai ca sa-ti spun cine esti

1

Spune-mi ce geanta ai ca sa-ti spun cine esti. Well, nici chiar asa, dar din punct de vedere al definirii stilului personal, e acea piesa care poate sa-ti scoata din anonimat orice articol din garderoba sau de ce nu, sa te transforme in acea It person in care ceilalti vor vedea mereu o sursa de inspiratie.

Nu cred in reguli de stil prestabilite, nu cred ca exista un ghid de conduita in moda care iti garanteaza look-ul impecabil si nu cred ca exista faux pas-uri in felul cum te construiesti ca imagine. E adevarat ca nu vom rezona niciodata cu toata lumea. Nici nu trebuie. Stilul personal e mereu compus intr-un mare procent din personalitatea proprie si abia mai apoi dintr-un un mix de tendinte sezoniere afectate aproape in totalitate de modul nostru curent de viata.

Geanta pe care ne-o alegem sa mearga alaturi de noi este la urma urmei, daca nu o parte din personalitatea noastra macar un idiciu al modului de viata sau al mood-ului momentan. Geanta ta trebuie sa fie despre acele lucruri fara de care ”nu poti sa traiesti”: ABC-ul (acte,bani,chei), un ruj, un fard, o oglinda, poate un pix, o agenda, caietele de la facultate, iPAD-ul, poate fi o infinitate de combinatii la fel de diferite ca si personalitatiile noastre. Am observat de multe ori in jurul nostru femei pierdute in propria geanta. ”-Scuza-ma, ai cumva o oglinda?”  Si aparea oglinda intr-un tarziu dupa minute de cautare in sacul fara fund. Secundele necesare pentru a gasi ceea ce cauti in dezastrul ”ordonat” din propria poseta iti va spune mereu cu cat e prea mare pentru tine, la momentul respectiv, accesoriul tau preferat. Poate de asta avem nevoie noi fetele de cate o geanta nu doar pentru fiecare ocazie, dar mai important pentru fiecare stare de spirit sau situatie de viata in care ne-am putea nimeri la un moment dat. Si acestea va garantez, sunt nelimitate!

Un cuvant de incheiere pentru barbati. Barbatii poarta geanta! Si o fac cu stil, pentru ca le sta bine, pentru ca le da acel je ne sais quoi pe care femeile-l adora si pentru ca au nevoie. S-au dus vremurile in care barbatul insurat isi tinea banii in geanta sotiei. Barbatul de azi are device-uri cu care nu umbla in mana pe strada, barbatul de azi se asorteaza, isi verifica cravata si sosetele in oglinda inainte sa iasa din casa, calatoreste cu stil si isi cara echipamentul de sala nu pe el, ci in rucsacul trandy care nu e niciodata doar sport.

Sa-ti gasesti geanta potrivita nu mai e nici pe departe la fel de greu ca altadata. Suntem norocosii carora li se ofera privilegiul si prioritatea shopping-ului online. Sa stai la coada dupa altii nu mai reprezinta o optiune. Esti primul care afla si primul care cumpara. Propiul magazin, unde tu, cumparatorul, esti prioritatea numarul unu. Asa m-am simtit de facare data cand m-am nimerit sa shop pe alesa.ro. Vrei o geanta pentru calatorii, o gasesti acolo, un plic pentru event-ul de sambata, ti-l aduc ei, o servieta pentru job-ul de zi cu zi, iti vor face cea mai buna oferta. Nu ezitati sa cumparati calitate. Eu mi-am gasit geanta potrivita. Tu ce fel de geanta esti? :)

2 3 4

Toate gentile sunt disponibile pe alesa.ro

All the items available on alesa.ro

3 thoughts on “How To Tell A Person By The Bag? / Spune-mi ce geanta ai ca sa-ti spun cine esti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s