C R U E L

1

Femeile sunt crude. Femeia aia pe care o iubesti pe ascuns de ceva timp incoace, stie! Nu o sa-ti spuna niciodata ca s-a prins din prima si nici n-o sa fie mai ingaduitoare cu manifestarile stangace pe care le agiti in prezenta ei. Desi e constienta ca ai filmul tau in care ea o joaca erotic pe femeia aia pe care o iubesti tu, nu iubiti nici pe departe acelasi scenariu. Se imagineaza si ea uneori in fanteziile tale. Cum ar fi daca… Dar nu e.

Femeia aia e care o iubesti pe ascuns, stie. Si desi nu te iubeste, ii place sa te stie aproape. Orgoliu. Aventura. Femeile iubesc furtunile: primejdioase, imorale, chinitoare. Daca nu ramane treaza din cauza ta, nu o sa apuci sa dormi alaturi de ea niciodata. Insomniile sunt intaia declaratie de dragoste. Ce mare iubire incepe fara durerea geloziei, curiozitatea pasiunii, brutalitatea vorbelor inutil interpretabile? Barbatii care au schimbat suficiente femei stiu asta.

Femeile sunt crude. Femeia pe care nu o mai iubesti pe ascuns, stie, si acum te iubeste. Se chinuieste, isi pune la cale propria drama, te imagineaza, se tine treaza, se leapada de toate rautatile si se rostogoleste in hohote de regrete tardive.

Femeile sunt crude. Si acum tu stii asta.

2 3 4 5 6 7 8 9 9a 10 11 12 13 14

I was wearing:

Zara blazer and trousers

H&M t-shirt

New Yorker sunglasses

Bershka shoes

DKNY bracelet

Marc Jacobsbracelet

Handmade colored bracelets

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s