What To Wear @PlumFestival

#PeopleLikeUandMe
Big news, pe 25 si 26 septembrie ne intalnim la Plum Festival, un festival pentru #PeopleLikeUandME, adica pentru oameni ca noi pe care-i prinde rasaritul soarelui dansand pe muzica care-i face sa vibreze.
PLUM este un festival boutique de muzica electronica ce reinventeaza ideea de party, pregatind publicului o experienta complexa: doua zile, doua scene, zone lounge si peste 25 de artisti, totul intr-un decor bucurestean semi-industrial, in care muzica si arhitectura urbana coexista armonios.
House, techno, electro, synthpop, electroclash, tech, deep indietronica, complextro sau EDM, acesta este Plum Festival. Evenimentul va avea loc la halele fostei fabrici de incaltaminte Pionierul din strada Tabacarilor din Bucuresti. 
Plum vine cu un line-up din care fac parte Dj Fresh, Sevenego, Breach, Digitalism, Henrik Schwarz, Miss Kittin, Phaeleh, PillowTalk, Jasper James, Laura Jones, Woz, Golan, Silent Strike, Khidja, Nopame, Ada Kaleh, The Model, Fouchat si altii.
Dincolo de pasiunea pentru muzica care ne aduce impreuna, Plum este despre oameni ca mine si ca tine care iubesc frumosul, moda, sunt creativi si se remarca prin stilul personal. Daca ai nevoie de inspiratie pentru ce ai putea sa porti anul acesta la Plum, sper sa gasesti ceea ce cauti in colajul de mai sus. Ne vedem la Plum!
plum festival
Biletele sunt in numar limitat si pot fi achizitionate de pe eventim.ro

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s