W E B S T O C K 2 0 1 7

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din Romania si reuneste comunitatea pasionatilor de online, aducand in prim-plan ultimele tendinte din social media. Daca esti pasionat de online sau iti dezvolti propriul proiect legat de acest domeniu poti participa si tu la sesiunile sustinute de speakeri renumiti sau poti lua parte la Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte realizate in ultimul an in online-ul romanesc. Conferinta Webstock se adreseaza comunitatii pasionate de mediul online si propune o serie de subiecte actuale, dezbatute de cei mai indragiti lideri de opinie din industrie.

Printre vorbitorii din acest an se numara unii dintre cei mai cool reprezentanti ai mediului online, cum ar fi: Matei Dima, Alin Preda (MAPN), Alina Cinciulescu (Global Records), Vali Petcu ( Zoso.ro), Alexandru Negrea, Andreea Lupu (Starcom), Ionut Polexe (Roton) si multi altii.

Webstock atrage specialisti cu experienta vasta si solida in social media. Vei putea intalni multi bloggeri din intreaga tara, antreprenori dedicati dezvoltarii de aplicatii mobile si start-up-uri, oameni de comunicare si personalitati cu o mare vizibilitate in online, precum si oameni din agentii. Ceea ce au toti acestia in comun este pasiunea lor pentru social media si pentru networking-ul de calitate. In fiecare an, Webstock pune la dispozitie o gama larga de parteneriate companiilor care sunt interesate sa interactioneze direct cu influencerii din domeniu, precum si sa stabileasca noi colaborari. Este EVENIMENTUL ANULUI in social media.

Seara se va incheia cu Webstock Awards, care aflata la cea de-a zecea editie, va oferi recunoastere unora dintre cele mai inedite si creative proiecte din mediul online, lansate in ultimul an in Romania.

Daca nu vei putea ajunge la eveniment, vei putea urmari totul live pe site-ul evenimentului.

Daca vrei sa arunci un ochi cum a fost anul trecut la Webstock, poti sa o faci aici.

Asa ca nu uita, comunitatea online locala isi da intalnire pe 29 septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru o noua editie Webstock, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s